TB Precision Parts en Kusters Precision Parts gaan samen

Dinsdag 06 juli 2021

Vanaf 1 september bundelen TB Precision Parts en Kusters Precision Parts de krachten. In een gloednieuw, ultramodern pand aan de IJzerweg in Oss, gaan de bedrijven geïntegreerd werken onder de naam Kusters Precision Parts. Door de bundeling van krachten en de nieuwe faciliteiten breiden we niet alleen onze capaciteit uit maar ook zullen we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Met een team van ca. 60 medewerkers, een up-to-date-machine park in een geconditioneerde productieomgeving met reinigingsinstallaties in een cleanroom omgeving, is Kusters Precision Parts nog beter in staat om uw uitdaging nu én in de toekomst op te pakken. Wij hebben er erg veel zin in.

De komende maanden gaan we bij TB Precision Parts aan de slag met verhuizen en integreren in de Kusters-organisatie. We voorzien hierbij de volgende fasen:
  • Juli/aug: fysieke verhuizing naar het pand aan de IJzerweg (gedeeltelijk tijdens de bedrijfssluiting in wk. 32, 33 en 34).
    We gaan de vakantieperiode gebruiken voor de verhuizing van onze activiteiten, en die van Kusters Precision Parts, naar de IJzerweg. In augustus zal TB Precision Parts sluiten in wk. 32, 33 en 34.  
    Door de vakantieperiode en de verhuizing zullen uw contactpersonen mogelijk minder goed bereikbaar zijn. We vragen hiervoor op voorhand om begrip, hoewel we natuurlijk eventuele overlast tot een minimum zullen proberen te beperken;
  • Sept/dec: integratie van TB-activiteiten in Kusters Precision Parts. Voor u betekent dit dat uw aanspreekpunten ongewijzigd blijven, maar de (correspondentie)adressen zijn gewijzigd. Orders en/of andere documenten kunt u nog naar TB Precision Parts sturen, maar uw orderbevestigingen en/of inkoopopdrachten zullen vanuit het ERP-systeem van Kusters worden verstuurd. We verzoeken u dan ook om in uw ERP-systeem onze naam te wijzigingen naar “Kusters Precision Parts”.
    Hoewel de integratie goed is voorbereid, verwachten we Q4 2021 nodig te hebben om alle processen goed ingericht te krijgen. Ook hierbij geldt wederom dat we de impact voor u tot een minimum zullen proberen te beperken.
  • Vanaf januari zullen alle activiteiten van TB Precision Parts onder de vlag van Kusters Precision Parts worden uitgevoerd. Mogelijk zijn uw contactpersonen nog ongewijzigd, maar u zult ook met andere medewerkers van Kusters contact gaan krijgen.
 De komende tijd zullen wij verder informeren over de voortgang, maar aarzel niet om contact op te nemen met Ton van den Broek, of namens Kusters Precision Parts met Adwin Kannekens, als u tussentijds vragen hebt.